Ledige stillinger

Dagbehandlingsskolen Isbryderen søger uddannede lærere

På dagbehandlingsskolen Isbryderen søger vi nye og friske medarbejdere, der kan hjælpe os med at holde kursen for vores arbejde med skolens elever og deres familier.

Vi er på udkig efter to uddannede lærere, der vil være med til at gøre en forskel for skolens elever, deres familier og for udviklingen på skolen generelt. Vi søgere lærere, der er robuste, stabile og nysgerrige. Skolens elever har brug for voksne med overskud, der er sikre og tydelige i deres handlinger.

På Isbryderen vægter vi samarbejdet på tværs af fag- og målgrupper højt, så lyst og evner til samarbejde er en forudsætning for at blive en del af teamet hos os.

Vi ser generelt positivt på ansøgere med relevant behandlings- og undervisningserfaring inden for området, men også erfaringer fra almenområdet kan bidrage til arbejdet med Isbryderens elevgruppe.

Lærer til Kigkurren
Vi søger en uddannet lærer til skolens 6 – 17-årige elever med ofte introverte handlemønstre. Handlemønstrene kan være forårsaget af bla. autismeforstyrrelser, social vægring, angst osv.

Ansøgere med linjefag i dansk i indskolingen, musik og engelsk vil blive prioriteret højt.

Denne elevgruppe har base på Kigkurren.

Lærer til Artillerivej
Vi søger også en uddannet lærer til skolens 6- 17-årige elever med ofte ekstroverte handlemønstre ofte forårsaget af ADHD, tilknytningsforstyrrelser, manglende omsorg osv.

Ansøgere med linjefag i engelsk, musik, natur/teknik og dansk i indskolingen vil blive prioriteret højt.

Denne elevgruppe har base på Artillerivej.

 

Som lærer på Isbryderen vil du blive en naturlig del af arbejdet med at undervise og dagbehandle eleverne sammen med det lokale team. Desuden er arbejdet med familierne højt prioriteret, hvilket også er en del af den enkelte lærers ansvarsområde i samarbejde med familierne, teamet og skolens psykolog.

 

Ansøgningsfristen er d. 21. september 2020. Samtalerne vil foregå d. 24. og 25. september. Vi ser gerne en opstart på Isbryderen d. 1. november.

Ansøgninger mailes til: jl@isbryderen.dk

Interesserede ansøgere kan evt. kontakte skolens leder Jørgen Hindsberg for yderligere oplysninger på mobil 2046 4604